Bryzgalov koeajalle Ducksiin

NHL / Uutinen
Ilja Bryzgalov torjui ankkapaidoissa jo, kun joukkue totteli vielä nimeä The Mighty Ducks of Anaheim. Kuvassa myös toinen venäläispelaaja, Fjodor Fjodorov.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducksiin kesällä 2000 varattu Ilja Bryzgalov tekee paluun tuttuun joukkueeseen koeajan merkeissä.

Kauden 2006-07 päätteeksi Ducksin Stanley Cupiin johdattanut venäläismaalivahti Ilja Bryzgalov palaa kaupunkiin. Ducks solmi koeaikasopimuksen 34-vuotiaan Bryzgalovin kanssa.

Viime kaudella Bryzgalov pelasi alkukauden Oilersissa, josta hänet kaupattiin Wildiin. Bryzgalov ei ole tällä kaudella vielä pelannut missään. Bryzgalov aloitti NHL-uransa Ducksissa, jossa hän ehti pelata 69 runkosarjakamppailussa. Koko NHL-urallaan Bryzgaloville on kertynyt 457 pelattua NHL-ottelua.

Bryzgalov on voittanut Stanley Cupin ohella Venäjän paidassa MM-kultaa keväällä 2008. Ducks aloitti kautensa nuorella maalivahtikaksikolla Frederik Andersen - John Gibson, mutta jälkimmäisen loukkaannuttua kokenut kiertolainen Jason LaBarbera nostettiin NHL-miehistöön. Nyt myös LaBarberan loukkaannuttua Ducksille tuli tarve solmia koeaikasopimus Bryzgalovin kanssa. Joukkueen väliaikaisena kakkosvahtina toimii toinen venäläinen, Igor Bobkov.

» Lähetä palautetta toimitukselle