Bruins sopimukseen sähäkän ruotsalaisnuorukaisen kanssa

NHL, SHL / Uutinen
Blidh Ruotsin paidassa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Boston Bruins on hankkinut riveihinsä ruotsalaisen Anton Blidhin.

Boston Bruins ja Anton Blidh (20) ovat solmineet kolmivuotisen kahden suunnan tulokassopimuksen. Seura tiedotti asiasta perjantaina, kuten teki myös hänen tämän kauden seuransa Frölunda Indians.

186-senttinen laituri on alkujaan lähtöisin Härryda HC:sta, mutta on edustanut Frölundaa jo viime vuosikymmeneltä asti. Blidh nähtiin tällä kaudella myös Kanadassa pelatuissa nuorten MM-kisoissa, joissa laituri keräsi seitsemässä ottelussa kolme tehopistettä.

Pelaamissaan 48 SHL:n ottelussa Blidh teki viisi maalia. Blidhiä kehutaan nopeaksi ja kovaa työtä tekeväksi pelaajaksi, joka hallitsee alivoimapelin.

− Bruins lähestyi minua nuorten MM-kisojen jälkeen ja kertoi, että he ovat kiinnostuneita siirtymisestäni Pohjois-Amerikkaan. Mietin asiaa paljon ja keskustelin siitä vanhempieni ja agenttini kanssa. Minulla oli kaikki hyvin Frölundassa, mutta minusta tuntuu, että pelityylini sopii pieneen kaukaloon. Lisäksi NHL:ssä pelaaminen on tietysti suurin unelmani, Blidh hehkuttaa Frölundan verkkosivujen tiedotteessa.

Blidh on Bruinsin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2013.

» Lähetä palautetta toimitukselle