Bruce Racine Ilveksen uusi maalivahti

LIIGA / Uutinen
Ilves hankki riveihinsä kanadalaisen maalivahdin Bruce Racinen. Hankinnan tarkoituksena on vahvistaa Ilveksen puolustuspäätä. Racine liittyy joukkueeseen torstaina 18.10.

Ilves-Hockey Oy ilmoitti tänään hankkineensa riveihinsä maalivahti Bruce Racinen. Sopimus kattaa kuluvan kauden. Racine pelasi viime kauden Rauman Lukossa ja siirtyi täksi kaudeksi Venäjän AK Bars Kazanin joukkueeseen. Pelaaminen Kazanin joukkueessa ei vastannut Racinen omaa odotusta, joten siirto muihin maisemiin oli edessä. Ilveksen liigajoukkue odottaa Racinen tulon myötä puolustuspäänsä tiivistyvän vielä entisestään.

Uutinen tuli todellisena yllätyksenä Ilveksen kannattajille, nykyiset maalivahdit ovat pelanneet hyvin alkukauden. Nyt onkin kannattajien mielessä, kumpi toistaiseksi pelanneista maalivahdeista lähtee ja minne.
Racine pelasi viime kaudella Lukon paidassa 55 peliä, joissa torjuntaprosentti oli lähes 92. Racine tuntee SM-liigan pelitavan ja -tahdin, joten odotettavissa on Ilveksen maalinsuun tukkiintuminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle