TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Brocklehurst lainalle Lahteen

LIIGA / Uutinen
Lukon ulkomaalaispuolustaja Aaron Brocklehurst siirtyy Pelicansien riveihin neljän ottelun lainasopimuksella.

Lukossa ilman peliaikaa neljässä viimeisessä ottelussa jäänyt puolustaja Aaron Brocklehurst liittyy Lahden Pelicansin riveihin neljän ottelun lainasopimuksella. Lukon ulkomaalaiskiintiössä on neljä pelaajaa ja kun liigassa saa käyttää kerralla vain kolmea, haluaa Lukko saada myös Brockehurstille peliaikaa.

Brocklehurst on Lukon puolustajien paras pistemies, miehen tehtyä alkukaudella pelaamissaan 24 ottelussa 2+11=13 tehopistettä. Lyhyen vuokrapestinsä jälkeen puolustaja palaa takaisin Lukon harjoitusvahvuuteen.


Aaron Brocklehurst kiekkoilee Pelicansien paidassa joulutaukoon asti.

Aaltonen lainalle LeKiin

Brocklehurstin lainan lisäksi Lukko ilmoitti hyökkääjä Nico Aaltosen hakevan peliaikaa sarjaporrasta alempana pelaavasta Lempäälän Kisasta.

Aaltosen lainapesti kattaa alustavasti LeKin kuluvan viikon kaksi ottelua, joissa lempääläiset kohtaavat Jokipojat (1.12.) vieraskaukalossa ja isännöivät kotihalliinsa vieraisille saapuvaa TuToa (4.12.).

Aaltonen on LeKissä jo neljäs Lukon lainapelaaja, sillä Juha-Petteri Purolinna, Olli Palola ja Juuso Rajala siirtyivät joukkueen vahvuuteen viime viikolla niin ikään joulukuun 4. päivään asti kestävillä lainasopimuksilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle