Brett Hull Detroitiin

NHL / Uutinen
Jatkoajan saamien tietojen mukaan Brett Hull on hyväksynyt Detroit Red Wingsin sopimusehdotuksen. Sopimus on tiettävästi arvoltaan noin 9-10 miljoonaa dollaria ja kattaa kaksi seuraavaa kautta. Sopimus julkistettaneen virallisesti tämän päivän tai huomisen aikana.

Jo viisitoista kautta NHL-kaukaloissa tahkonnut Brett Hull on kolmas 'big name'-pelaaja, joka teki sopimuksen Red Wingsin kanssa tänä kesänä. Aiemmin joukkueeseen liittyivät Dominik Hasek ja Luc Robitaille.

Hull, 37, iski viime kaudella 39 maalia ja oli Dallas Starsin paras maalintekijä. Hull on uransa aikana tehnyt yhteensä 649 maalia ja 1183 pistettä 1019 NHL-ottelussa. Red Wings tulee olemaan Hullin neljäs NHL-seura. Aiemmin mies on edustanut Calgary Flamesia, St. Louis Bluesia ja viimeksi siis Dallas Starsia, jonka riveissä voitti Stanley Cupin vuonna 1999. Tuolloin juuri Hull iski finaalisarjan voittomaalin jatkoajalla.

Hullin perässä olivat varmuudella ainakin Montreal Canadiens, New York Rangers ja Vancouver Canucks. Pitkään huhuttiin, että Eric Lindrosin siirtyessä New Yorkiin Hull seuraa pian perässä. Rangers tarjosi julkisuuteen päässeiden tietojen mukaan Hullille 10 miljoonaa dollaria kahdesta seuraavasta kaudesta. Canadiensin tarjous oli tiettävästi saman suuruinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle