TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Boumedienne siirtyy Washingtoniin

LIIGA, NHL / Uutinen
Pelaajavirta SM-liigasta Pohjois-Amerikkaan jatkuu, kun Oulun Kärppien puolustaja Josef Boumedienne siirtyy Washington Capitalsiin. Boumediennen sopimus on yksisuuntainen ja yhden vuoden mittainen.

Boumedienne liittyi toistamiseen Kärppien riveihin kesken päättyneen kauden. Puolustaja kävi viime kesänä leikkauksessa alavatsavamman takia, ja oli siitä johtuen pelikuntoinen vasta vuodenvaihteen tienoilla. Kuntouduttuaan hän oli Kärpille kullan arvoinen pelaaja ja tärkeä mies oululaisseuran mestaruuden takana.

Puolustaja on vieraillut Pohjois-Amerikassa aiemminkin. Neljän kauden aikana hänen tililleen kertyi 47 NHL-ottelua New Jerseyn, Tampa Bayn ja Washingtonin riveissä. Uuden sopimuksen myötä Boumediennen kausipalkka on hieman alle 400 000 euroa.

- Olen tyytyväinen, että sain yksisuuntaisen sopimuksen. Keskustelin GM George McPheen kanssa ja hän kertoi suunnitelmistaan joukkueen suhteen. Kahden viime vuoden aikana he ovat tehneet nuorennusleikkauksen, nyt he haluavat satsata joukkueeseen ja taistella hieman korkeammista sijoituksista, Boumedienne kommentoi ruotsalaislehti Expressenin verkkosivuilla.

- Siinä minä tulen kuvaan. He tarvitsevat McPheen mukaan taitavaa puolustajaa, joka voi auttaa heitä kiekollisessa pelissä.

Boumedienne on Capitalsin toinen puolustajavärväys SM-liigasta, sillä myös Jokereiden Sami Lepistö siirtyi seuraan kahden vuoden sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle