TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Bouck jatkaa TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
TPS-johdon otteillaan vakuuttanut kanadalaislaituri Tyler Bouck on solminut turkulaisseuran kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

TPS tiedotti keskiviikkona odotetusti solmineensa Tyler Bouckin kanssa kauden loppuun saakka kestävän sopimuksen. Sopimuksessa on työsulkupykälä, jonka nojalla mies siirtyy takaisin Vancouver Canucksin riveihin, mikäli NHL:n työsulku päättyy.

Lokakuun lopussa Marco Tuokon tuuraajaksi otettu Bouck joutui syyskaudella ennakoitua suurempaan rooliin, Palloseuran ykkösketjun laitahyökkääjäksi. Oudohkosta roolista ja vähäisestä pelituntumasta huolimatta hän vakuutti päävalmentaja Jukka Koivun nopeasti keräten kehuja etenkin työmoraalistaan.

- Olemme olleet miehen panokseen tyytyväisiä. Bouck on päässyt hyvin peliin mukaan ja edustaa sellaista pelaajatyyppiä, jota joukkue tarvitsee, kommentoi TPS:n toimitusjohtaja Jouko Narvanmaa.

Paremmin jarruketjujen työmyyränä tunnettu Bouck keräsi syksyn 15 pelissä tehot 1+3 ja oli +/- tilastossa nollilla. Rangaistusminuutteja Bouckille kerääntyi 18.

TPS:llä on nyt sopimus kolmen ulkomaalaispelaajan kanssa, joten seura voi tarvittaessa vielä hankkia yhden ulkomaalaisen vahvistuksen. SM-liigan pelaajasiirtojen takaraja on 31. tammikuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle