Boston laittoi hulinaksi - Milan Lucic matkaa Kaliforniaan

NHL / Uutinen
Milan Lucic on yksi liigan tunnetuimmista voimahyökkääjistä.
Kuva © Getty Images

Los Angeles Kings ja Boston Bruins ovat solmineet ison profiilin pelaajakaupan. Los Angelesiin matkaa voimahyökkääjä Milan Lucic, Bostonin suuntaan puolestaan Kingsin ensimmäisen kierroksen varausvuoro, järjestysnumeroltaan 13, maalivahti Martin Jones sekä 22-vuotias puolustaja Colin Miller.

Lucic on 27-vuotias kanadalaishyökkääjä, joka on pelannut urallaan jo 566 runkosarjaottelua, kaikki Bruinsin riveissä. Näissä otteluissa hän on tehnyt tehot 139+203 ja kerännyt 772 jäähyminuuttia. Hän oli myös voittamassa Stanley Cupia vuonna 2011.

Lucicilla on sopimustaan jäljellä enää yksi vuosi, jonka jälkeen hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti.

Jones on 25-vuotias maalivahti, joka on viettänyt edelliset kaksi kautta Kingsissä Jonathan Quickin kakkosvahtina. Lupaavista otteista huolimatta Jones on kerännyt tililleen vain 34 pelattua runkosarjaottelua. Hän edusti Kanadaa tämän kevään MM-kisoissa.

Kommentti: Miika Arponen

Bruins oli vielä tämän kevään pudotuspeleissä yksi suosikeista voittamaan Stanley Cupin. Nyt lähes koko tuon joukkueen runko on heitetty romukoppaan ja aloitettu täydellinen uudelleenrakennus.

Mielenkiintoista on nähdä, siirtyykö joukkueesta pois vielä lisääkin tähtiluokan pelaajia Lucicin ja Dougie Hamiltonin jälkeen. Mitä uudelleenrakennusvaiheessa oleva joukkue tekisi esimerkiksi Tuukka Raskilla?

» Lähetä palautetta toimitukselle