TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Borgström joutui pettymään - Adam Gaudette voitti Hobey Baker Awardin

Muut Sarjat / Uutinen
Adam Gaudette (keskellä) pääsi paikalle vastaanottamaan palkinnon.
Kuva © Getty Images
Yhdysvaltojen yliopistokiekon parhaan pelaajan palkinnon voitti Northeasternin yliopiston Adam Gaudette. Näin ollen kolmen finalistin joukossa ollut suomalainen Henrik Borgström jäi ilman palkintoa.

Adam Gaudetten voitto oli kuitenkin odotettu, sillä hän oli yliopistosarjojen paras pistemies sekä maalintekijä. Tehot 30+30 kauden 38 ottelussa tehnyt Gaudette ei kuitenkaan onnistunut johtamaan joukkuettaan suurempaan menestykseen, sillä Northeasternin yliopiston kausi päättyi alueellisiin semifinaaliin. Kahdesta muusta finalistista Henrik Borgströmin edustama Denverin yliopisto pääsi aluefinaaliin, kun taas Ryan Donaton edustama Harvardin yliopistojoukkue ei päässyt jatkopeleihin.

Gaudette sai palkintonsa yliopistokiekon lopputurnauksen Frozen Fourin yhteydessä perjantaina. Yliopistomestaruudesta taistellaan lauantaina, ja finaalissa ovat vastakkain Notre Damen sekä Minnesota-Duluthin yliopistojoukkueet.

Koko kärkikolmikko on jo tehnyt NHL-sopimukset. Gaudette on pelannut Vancouver Canucksin paidassa neljä ottelua. Florida Panthersissa pelaavalla Borgströmillä otteluita on takana kaksi. Tehokkaimmin NHL-uransa on aloittanut Donato, joka on tehnyt kymmenessä pelaamassaan NHL-ottelussa kahdeksan tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle