ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Bonsignore Trondheimiin, Iikka Törnvall jatkaa Ilveksessä

LIIGA / Uutinen
Ilveksessä try out-sopimuksella ollut Jason Bonsignore ei jatka Tampereella. Uusi seura löytyi Norjasta. Ottelukohtaisella sopimuksella joukkueessa ollut Iikka Törnvall jatkaa ainakin joulutaukoon saakka.

Ilveksen lisäksi Pelicansissa testattavana käynyt Bonsignore ei vastannut Ilveksen vaatimaa tasoa, joten hänen sopimustaan ei jatkettu. NHL:n lisäksi useita Pohjois-Amerikan farmiliigoja kiertänyt keskushyökkääjä löysi uudeksi osoitteekseen Norjan pääsarjassa pelaavan Trondheim Ishockeyklubbin. Yliopistokaupungin joukkue on tällä hetkellä maan liigan kahdeksantena.

Bonsignoren try out-sopimuksen oli määrä päättyä vasta 11.12. Hän ei kuitenkaan pelannut enää lauantaina 26.11. Ilveksen vierasottelussa Oulussa, jossa tamperelaisten vastustajana oli Kärpät.

Ilveksessä hänen tehoikseen jäi neljässä ottelussa yksi syöttöpiste ja kahdeksan minuuttia jäähyjä. Syksyllä Pelicans-aikana vastaavat lukemat olivat 7 ottelua, 4+1 ja 18 jäähyminuuttia.

Aiemmin urallaan SM-liigassa Kärppiä ja Ässiä edustanut Iikka Törnvall puolestaan jatkaa Ilveksessä ainakin joulutaukoon asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle