Bondra & Kölzig jättävät MM-kisat väliin, Khristich mukaan

NHL, MAAJOUKKUE / Uutinen
Olaf Kölzigin ja Peter Bondran poisjäämiset ovat suuria menetyksiä Saksan ja Slovakian maajoukkueille. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jatkosta pudonneen Washington Capitalsin pelaajista näillä näkymin vain Dimitri Khristich osallistuu Saksassa pelattaviin MM-kisoihin.

Tämän päivän Washington Postin tietojen mukaan vain Ukrainan maajoukkue tulee saamaan vahvistuksia Capitalsista Dimitri Khristichin lupauduttua joukkueeseen. Olaf Kölzig, Peter Bondra, Calle Johansson ja Ulf Dahlen jättävät kisat väliin ja Jeff Halpern vielä harkitsee osallistumistaan.

Slovakian maajoukkuejohto on ollut viime aikoina erittäin toiveikas Bondran liittymisestä joukkueeseen. Valitettavasti osanotto kisoihin näyttää jäävän väliin loukkaantumisen takia. Bondra pelasi koko pudotuspelit pikkurilli murtuneena ja nyt käsi tarvitsee lepoa eikä Bondraa näin nähdä kisoissa.

Slovakkeja pettyneempi on varmasti Saksan joukkueenjohto, sillä Kölzigin tulon varaan oli laskettu paljon. Godzilla ilmoitti fanien pettymykseksi, että kausi on ollut siinä määrin raskas sekä henkisesti että fyysisesti ettei paukkuja riitä enää maajoukkue-edustukseen. Lisäksi joukkueen lääkärit suosittelivat lepoa syksyllä operoiduille polville.

Kokeneet ruotsalaisveteraanit Calle Johansson ja Ulf Dahlen ovat myös siinä määrin saaneet kolhuja loppukaudesta, että jättävät Saksan turnauksen väliin. Johanssonilla on ollut ongelmia selkänsä kanssa ja Dahlen puolestaan sai kiekon nilkkaansa.

Team USA on lähestynyt loistavan kauden pelannutta Jeff Halpernia kutsulla kisoihin, mutta Halpern vielä miettii asiaa. Viime vuoden kisoissa Halpern ja seurakaveri Steve Konowalchuk muodostivat Steve Heinzen kanssa ehkä USA:n parhaimman ketjun.

Muiden potentiaalisten MM-pelaajien(Sergei Gonchar, Andrei Nikolishin, Steve Konowalchuk, Ken Klee)tilanteesta toimitukseemme ei ole vielä tihkunut tietoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle