ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Bluesin tuleva runko julki – Alanko ja Öhman nimekkäimmät hankinnat

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues julkisti tulevan kauden joukkueensa rungon. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät puolustajat Rami Alanko ja Miika Huczkowski, hyökkääjä Stefan Öhman sekä maalivahti Jere Myllyniemi. Heistä Alanko ja Myllyniemi ovat pelanneet aikaisemminkin Bluesissa.
Lisää

Holtari: "Tähän runkoon täydennetään"
[lue lisää]Bluesin sopimustilanne
[lue lisää]

Rami Alanko palaa Bluesiin kahden kauden tauon jälkeen. Tulisena taistelijana tunnettu Alanko on Bluesista lähtönsä jälkeen kiekkoillut Saksassa ja Ruotsissa. Edellisellä Espoon vierailullaan Alanko toimi myös joukkueen kapteenina. Alangon sopimus on kaksivuotinen.

Stefan Öhman siirtyy Bluesiin Tampereen Tapparasta, jonka riveissä ruotsalaishyökkääjä ehti kiekkoilla neljä kautta. Öhman oli päättyneen kauden parhaita pistemiehiä, mutta jäi pimentoon pudotuspeleissä, joissa Blues pudotti Tapparan. Myös Öhmanin sopimus on kestoltaan kaksi vuotta.

Miika Huczkowski on pitkän linjan JYP-puolustaja. Huczkowski edusti jyväskyläläisjoukkuetta edelliset kuusi kautta SM-liigassa. Puolustaja Huczkowskin vahvuudet ovat erityisesti vahvassa ja varmaotteisessa puolustuspelaamisessa. Huczkowski kiekkoilee Espoossa seuraavat kaksi kautta.

Koeaikasopimuksen Bluesiin saivat Tomi Karlsson, Ari Katavisto ja Miikka Luodes. Lisäksi Blues ilmoitti tehneensä jatkosopimukset 13 joukkueessa päättyneellä kaudella kiekkoilleen pelaajan kanssa.

Maalivahdeista A-nuorissa kuluvan kauden pelanneet Antti Härmä ja Mika Korhonen jatkavat joukkueen mukana. Ykkösmaalivahti Bernd Brücklerin jatko ratkeaa vasta loppukesästä, kun mahdollisuudet NHL-sopimukseen selviävät.

Puolustajista jatkosopimuksen saivat Santeri Heiskanen, Ismo Kuoppala, Juha Gustafsson ja Mikael Kurki. Heiskasen sopimus kattaa tulevan kauden, muiden sopimukset ovat kaksivuotisia.

Hyökkääjistä espoolaisjoukkue kiinnitti kaksivuotisilla sopimuksilla Jaakko Uhlbäckin, Joni Töykkälän ja Pentti Nöyräsen. Myös Kari Kalto, Mikko Lehtonen, Matti Uusivirta ja Tero Koskiranta jatkavat Bluesissa tulevan kauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle