Bluesin Pitkänen lainalle Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Ilmari Pitkänen palaa Mehtimäelle.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jokipojat saa hyökkäyspäähänsä mieluisan vahvistuksen, kun Blues-hyökkääjä Ilmari Pitkänen matkaa Joensuuhun lainasopimuksella.

Bluesin sopimushyökkääjä Ilmari Pitkäselle Jokipojat on tuttu joukkue. Jokerikasvatti kiekkoili Joensuussa puolitoista kautta vuosina 2011−13, joiden jälkeen hän on edustanut Bluesia ja SaiPaa.

Lainasopimus on voimassa lokakuun 10. päivään asti, mutta Blues voi tarvittaessa kutsua Pitkäsen takaisin kokoonpanoonsa.

− Meille tarjoutui mahdollisuus saada Ilmari kokoonpanoomme. Hän tarvitsi peliaikaa ja oli itse halukas tulemaan Jokipoikiin. Meillä ei ollut pakottavaa tarvetta lainapelaajalle, mutta totta kai autamme miestä mäessä. Joensuussa viettämien vuosien aikana Ilmari osoitti isoa ärjysydäntä ja hänestä on varmasti apua joukkueelle, kertoo Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen seuran tiedotteessa.

Päävalmentaja Ari Aaltoselle hyökkääjä on tullut tutuksi jo poikansa Miron otteluiden seuraamisen myötä.

− Tietysti on kiva saada mies tänne, varsinkin kun hän itse haluaa vielä tulla. Meillä on vielä sellainen tilanne, että kärkihyökkääjiä on useita sivussa, joten varmasti hänelle pelipaikka löydetään, Aaltonen kertoo.

Pitkänen pukee ärjypaidan ylleen jo keskiviikon KeuPa-kotiottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle