Bluesin kultakypärä Lajunen KHL:ään

LIIGA / Uutinen
Suomalaispelaajien virta KHL:ään jatkuu. Venäläislähteiden ja Jatkoajan saamien tietojen mukaan Blues-puolustajan Ville Lajusen uusi seura on Metallurg Magnitogorsk.

Vahvaa syksyä Bluesin takalinjoilla pelannut ja EHT-turnauksessa Suomen paidassa esiintynyt Ville Lajunen jatkaa pelejään Venäjällä, Metallurg Magnitogorskissa.

Vuosituhannen vaihteen kestomenestyjä Metallurg on KHL:n Itäisessä konferenssissa tällä hetkellä yhdeksäntenä. Joukkuetta edustavat suomalaisista myös Lasse Kukkonen, Juhamatti Aaltonen ja toinen tuore hankinta Ari Ahonen.

Aiemmin kauden aikana SM-liigasta ovat siirtyneet KHL:ään jo Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä, JYPin laitahyökkääjä Antti Pihlström ja KalPa-vahti Ahonen.

Bluesin päävalmentaja Lauri Marjamäki ei vahvistanut tietoa Blues-HIFK-ottelun jälkeen. Marjamäki sanoi seuran tiedottavan, jos se tulee aiheelliseksi.

Lajusen siirtyminen jättää Bluesin puolustukseen ison loven, sillä keskimäärin 25 minuuttia pelannut maajoukkuepuolustaja johtaa lähtiessään espoolaisten sisäistä pistepörssiä.


Kultakypärä jättää Bluesin.

» Lähetä palautetta toimitukselle