Bluesin ja Jokipoikien vaihtokauppa jatkuu loppukauden

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Ilmari Pitkänen jatkaa loppukauden Blues-paidassa.
Kuva © Jussi Kivimäki
Matti Järvinen jatkaa loppukauden Jokipojissa ja Ilmari Pitkänen Bluesissa.

Blues ja Jokipojat ovat päättäneet jatkaa vaihtokauppaansa Matti Järvisestä, 23, ja Ilmari Pitkäsestä, 22, loppukauden ajan. Viikko sitten sovitun vaihtokaupan piti alun perin kestää vain kaksi viikkoa. Pitkäsen tuoreessa sopimuksessa on myös optio ensi kaudesta. Järvinen sen sijaan teki 1+1-mallisen jatkosopimuksen Bluesin kanssa jo aiemmin.

Järvinen on pelannut lainalla Jokipojissa neljä ottelua, joissa on syntynyt kolme tehopistettä. Kuluvan kauden liigakamppailuissa sentteri ehti iskeä 25 ottelussa tehot 1+5.

Pitkänen puolestaan on ehtinyt kahdeksassa liigaottelussaan iskeä kaksi maalia. Jokipojissa laitahyökkääjä ehti iskeä 36 ottelussa tehot 5+20, joilla hän on edelleen joensuulaisjoukkueen sisäisen pistepörssin kolmantena. 

Jokipojat ilmoitti torstaina myös, että Vitalijs Pavlovsin, 23, paluu Riiasta Joensuuhun siirtyy jälleen. Seura odottaa saavansa 18 tehopistettä iskeneen hyökkääjänsä takaisin 31. tammikuuta eli siirtorajan viimeisenä päivänä. Pavlovs on pelannut yhdeksän KHL-ottelua latvialaisjoukkueen paidassa ilman tehopisteitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle