TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Bluesin hyökkäykseen nuorta voimaa - Puhakka palaa Pohjois-Amerikasta

LIIGA / Uutinen
Puhakka on pelannut viime kaudet Pohjois-Amerikassa.
Kuva © Getty Images
Espoon Blues on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Janne Puhakan kanssa.

Janne Puhakka tuli Bluesiin koeajalle edelliskauden päätyttyä ja nyt joukkue solmi hänen kanssaan yksivuotisen sopimuksen. Kaksi edelliskautta 20-vuotias laitahyökkääjä pelasi QMJHL-joukkue Chicoutimi Saguenéensin paidassa.

− On hienoa että saamme Puhakan takaisin Bluesiin. Janne on kehittynyt ja taistelee nyt tosissaan pelipaikasta Liigassa, kommentoi Bluesin GM Peter Ahola.

Puhakka on EKS:n kasvatti, mutta hän on pelannut pitkään Bluesin junioreissa. Hyökkääjä on voittanut Bluesin riveissä mestaruudet B- ja C-junioreissa sekä oli myös voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-pronssia keväällä 2013.

− Halusin A-nuorten jälkeen ottaa urallani seuraavan askeleen ja sain mahdollisuuden pelata hyvässä seurassa Kanadassa kaksi vuotta. Sen jälkeen tuli mahdollisuus palata takaisin Espooseen ja EKS:n kasvattina ajattelin, että olisi hienoa päästä pelaamaan ensimmäinen liigaottelu juuri Bluesissa. Olen syntynyt Espoossa ja se on minulla veressä, joten ei voisi olla parempaa paikkaa jatkaa uraa Suomessa, Puhakka kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle