JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Bluesille viisi uutta pelaajaa

LIIGA / Uutinen
Espoo Bluesin tulevan kauden joukkue on viimeistelyä vaille valmis. Uusina hyökkääjinä espoolaisten vahvuuteen siirtyvät Kristian Kuusela, Tommi Huhtala sekä Teemu Ramstedt ja maalivahteina Petri Koivisto ja Mika Norja.

Uusien hankintojen sopimukset ovat kaksivuotisia lukuun ottamatta Mika Norjaa, jonka sopimus on muotoa 1+1 vuotta. Norjan sopimukseen sisältyy myös koeaika.

Kristian Kuusela siirtyy Bluesiin Kärpistä. Kuusela on aikaisemmin urallaan edustanut SM-liigassa Ässiä ja vieraillut myös Ruotsin Elitserienissä. Bluesin urheilutoimenjohtajaksi samassa yhteydessä ylennetty Janne Vuorinen näkee Kuuselan tuovan joukkueeseen maalintekovoimaa.

– Kuusela on rutinoitunut maalintekijä, joka on voittanut urallaan mestaruuksia ja ratkonut tärkeitä pelejä. Hän tuo meidän hyökkäyspeliin uusia ulottuvuuksia.

Keskushyökkääjä Teemu Ramstedt edusti päättyneen kauden mestariseura HIFK:ta. Ramstedtin odotetaan tuovan joukkueeseen kiekollista taitoa.

– Ramstedt on peliä tekevä keskushyökkääjä, joka vahvistaa meidän hyökkäystä ja tuo etenkin ylivoimapeliin uusia mahdollisuuksia, Vuorinen kertoo Bluesin tiedotteessa.

Kolmas hyökkäyspään uusi nimi Bluesissa on Tommi Huhtala, joka siirtyy joukkueeseen Ässistä. Huhtalalta Vuorinen odottaa maalintekotaitoa.

– Huhtala on ennakkoluuloton ja väkivahva hyökkäyspään pelaaja, joka tulee auttamaan meitä tulevina vuosina. Huhtala pystyi omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan ratkomaan pelejä viime keväänä, Vuorinen toteaa.


Kristian Kuusela siirtyy Oulusta Espooseen.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Bluesin maalivahtihankinnoista tunnetumpi on Kärpissä päättyneen kauden kiekkoillut Petri Koivisto. Koivisto on lisäksi torjunut kiekkoja Mestiksessä. Vuorisen mukaan Koivistolla on potentiaalia ottaa hyvässä maalivahtivalmennuksessa askel eteenpäin.

– Koivisto on erittäin nopea ja hyvällä pelipäällä varustettu maalivahti, jossa näemme paljon potentiaalia.

Hieman tuntemattomampi nimi Bluesin maalivahtihankinnoista on Mika Norja. Norja on hankkinut kokemusta lähinnä Mestiksestä RoKin ja Kiekko-Vantaan maalilta.

– Norja puolestaan on isokokoinen maalivahti, joka on käynyt pitkän tien urallaan ja kulkenut hieman normaalisti poikkeavaa reittiä, Vuorinen kertoo seuran tiedotteessa.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki arvioi Bluesin tulevan kauden joukkuetta tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

– Olen erittäin tyytyväinen joukkueen olemassa olevaan runkoon. Uudet hankinnat sopivat joukkoon niin kentällä kun sen ulkopuolellakin ja tuovat lisäosaamisellaan varmasti kokemusta ja taitoa kentälle. Meillä on vahva identiteetti jo olemassa, ja Blues tulee jatkossakin esittämään ennakkoluulotonta ja raikasta jääkiekkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle