ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Bluesille itävaltalaisvahti, Littlelle lähtöpassit

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues on hankkinut maalivahtiosastonsa vahvistukseksi itävaltalaisen Bernd Brücklerin. Samalla Blues ilmoitti, että ailahtelevasti pelannut kanadalaisvahti Neil Little ei jatka enää seurassa.

Bluesin tuore maalivahtivahvistus Bernd Brückler saapuu Espooseen loppuviikosta. 24-vuotias itävaltalainen on edustanut maataan kaksissa edellisissä MM-kisoissa.

Brückler on Philadelphia Flyersin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2001. Hän lähti 19-vuotiaana hakemaan kokemusta pohjoisamerikkalaisesta kiekkoilusta. Kaudet 2001-2005 hän pelasi Wisconsinin yliopistojoukkueessa.

Tällä kaudella 185-senttinen veräjänvartija on esiintynyt Charlotte Checkersin ja Toledo Stormin ECHL-joukkueiden lisäksi kuuden ottelun verran AHL:n Hartford Wolf Packissä. Brücklerin ja Bluesin sopimus kattaa loppukauden.

33-vuotias Neil Little teki Bluesin kanssa sopimuksen heinäkuussa. Kokeneen kanadalaisvahdin esitykset eivät kuitenkaan tyydyttäneet seuraa, ja näin hän saa etsiä itselleen pelipaikkaa muualta. Espoolaisten toisena maalivahtina jatkaa Matti Kaltiainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle