Bluesille iso tukku jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues julkaisi perjantaina peräti kahdeksan pelaajan jatkosopimukset. Papereiden joukossa on muun muassa kapteeni Toni Kähkösen allekirjoittama lappu.

Blues rakensi tuoreilla sopimuksilla joukkueen runkoa parille seuraavalle kaudella, kun kaksivuotiset paperit allekirjoittivat hyökkääjät Toni Kähkönen, Camilo
Miettinen
, Roope Ranta, Jere Sallinen, Tomi Sallinen sekä pakit Mikael Kurki, Ville Lajunen ja Aleksi Laakso.

Yksi tärkeimmistä jatkopapereista on SM-liigan tammikuun pelaajaksi valitun Kähkösen sopimus. 23-vuotias kapteeni on löytänyt viime aikoina maalijyvänsä ja miehen panos joukkueelleen on iso. Tällä kaudella hän on pelannut 37 ottelua pistein 13+10=23.

– Ihan loistavat tunnelmat, on hienoa jatkaa Espoossa. En näe syytä, miksi lähtisin muualle, toimintatapa Bluesissa miellyttää ja valmennuksenkin jatko varmistui jo aiemmin, Kähkönen hehkuttaa.

– Nämä jatkosopimukset kertovat jotain siitä, että haluamme pelata Bluesissa. Hienoa että kaikki haluavat jatkaa ja pitää joukkueen espoolaisena. Joukkueena mennään koko ajan parempaan suuntaan ja sitoutuminen on vahvaa.

Espoolaisseurassa ollaan tyytyväisiä siihen, että iso joukko nykyisiä ja tulevia runkopelaajia saatiin kiinnitettyä seuraan.

– Jatkossakin meidän on pystyttävä kehittämään espoolaisia pelaajia nuorista edustusjoukkueeseen. Uskon, että nämä jatkosopimukset ovat hyvä esimerkki nuorille espoolaisjunioreille mahdollisuudesta edetä aina SM-Liigaan asti, toteaa seuran pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle