Blues vahvistuu Iiro Tarkilla ja Jarkko A. Immosella

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues julkaisi tulevan kauden joukkueensa rungon kevätristeilyllään. Uusina pelaajina espoolaisten riveihin liittyvät maalivahti Iiro Tarkki ja keskushyökkääjä Jarkko A. Immonen. Jatkosopimuksen puolestaan allekirjoittivat Erkki Rajamäki ja Jaakko Uhlbäck.

Espoon Bluesin tulevan kauden joukkue hahmottui, kun seura tiedotti uusista pelaajasopimuksista perinteisellä kevätristeilyllään. Kolme kevättä peräkkäin mitalipeleissä esiintynyt Blues julkisti kaksi kokonaan uutta pelaajasopimusta sekä kasan jatkosopimuksia.

Bluesin maalivahtiosasto vahvistuu SaiPassa viime kauden pelanneella Iiro Tarkilla. Tarkki, 24, pelasi vahvan rupeaman lappeenrantalaisten riveissä ja nousi myös maajoukkueen mukaan kauden maaotteluissa. Tarkin sopimus espoolaisseuran kanssa on kaksivuotinen.

Toinen uusi pelaaja Bluesissa on Jarkko A. Immonen, joka palaa parin vuoden tauon jälkeen Blues-paitaan. Tarkin tavoin Immonen, 25, pelasi päättyneen kauden SaiPan riveissä. Keskushyökkääjä Immonen oli kuluneella kaudella SaiPan neljänneksi paras pistemies tehoin 14+9, vaikka pelasi vain 32 ottelua. Immosen sopimus kestää kevääseen 2011 saakka.

– Molemmat pelaajat ovat enemmän kuin tuttuja pelaajia Bluesille, sillä heitä vastaan on tehkottu useampi otteluita viimeisten vuosien aikana. Jarkko A. Immonen on tuttu toki myös Bluesin paidasta, joukkueen urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoo.

Samalla Blues julkisti tukun jatkosopimuksia, joista merkittävimmät ovat joukkueen kapteeni Erkki Rajamäen ja konkarilaituri Jaakko Uhlbäckin uudet sopimukset. Molemmat jatkavat Bluesin riveissä kevääseen 2010 saakka.

Jukka Holtari on tyytyväinen uusiin pelaajasopimuksiin. Mahdollisista muista uusista pelaajista Holtari ei osaa sanoa. Vanhoista pelaajista neuvottelut jatkuvat ainakin taitavan ykkössentterin kanssa.

– Eilen juttelin Ben Eavesin kanssa. Loppukesästä ratkeaa, saako hän mahdollisuuden yrittää NHL:ssä, mikä on pelaajan oma tavoite, Holtari kertoo.

Joukkueen ykköspuolustajaksi keväällä nousseen Jarno Kultasen uran jatkosuunnitelmat ratkeavat Holtarin mukaan niin ikään loppukesästä.

» Lähetä palautetta toimitukselle