TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Blues vahvistui Doellilla

LIIGA / Uutinen
Espoo Blues on tehnyt yhden vuoden sopimuksen AHL-hyökkäjä Kevin Doellin kanssa. Edelliset kolme kautta Doell on edustanut Chicago Wolvesia.

Kevin Doell on hyvä kahden suunnan hyökkääjä ja lisäksi hän pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskelläkin. Hän on hyväluonteinen joukkuepelaaja sekä sisukas taistelija, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kehuu tuorettaa hankintaa.

– Pohjois-Amerikassa on olemassa tietty myytti näistä Saskatchewanin pojista. Doell on tyypillinen tämän koulukunnan edustaja. Hän pistää itsesä likoon joka vaihdossa ja ajaa ahtaisiin paikkoihin, Holtari suitsuttaa.

Doell, 27, on uransa aikana pelannut yliopistokiekkoa Denverissä ja edustanut ECHL:ssä Gwinnett Gladiatorsia. ECHL:n vuoden tulokkaaksi Doell valittiin keväällä 2004.

Viimeiset kolme kautta kanadalaishyökkääjältä ovat kuluneet AHL:n Chicago Wolvesin riveissä. Pelaamissaan 211 AHL-ottelussa Doell on saalistanut 98 tehopistettä.

Pituutta Doellille on kertynyt 180 senttiä ja painoa 86 kiloa.

– Olen nähnyt muutamia Doellin pelejä. Lisäksi tapasin hänet tänä keväänä Chicagossa. Hän on sellainen meidän makuinen mies, Holtari arvioi.

– Doell on myös onnistunut rangaistuslaukauksissa kohtuullisen hyvin.

Bluesin joukkueeseen Doell liittyy elokuun alussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle