Blues solmi jatkosopimuksia nuorilleen

LIIGA / Uutinen
Laurikainen pysäyttelee kiekkoja myös jatkossa Bluesin veräjällä.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Espoon Blues kertoi käyttäneensä Peter Tiivolan, Otso Rantakarin sekä Eetu Laurikaisen sopimuksissa olleet optiot ja näin ollen kolmikko jatkaa espoolaisseurassa myös ensi kaudella.

WHL:stä kuluvaksi kaudeksi Espooseen siirtyneen Eetu Laurikaisen tulokaskausi on sujunut mallikkaasti. 22-vuotias maalivahti on pelannut Bluesin veräjällä 28 ottelua torjuntaprosentilla 93,8, joka on sarjan toiseksi paras lukema.

− Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, ja hienoa että olemme saaneet joukkueeseen jatkuvuutta muillakin sopimuksilla. Meillä on hyvät asetelmat tällä hetkellä, Laurikainen kommentoi seuran kotisivuilla.

Myös puolustaja Otso Rantakarin debyyttikausi Espoossa on ollut menestys. Nuorukainen johtaa tällä hetkellä sarjan tulokkaiden pistepörssiä tehoin 8+13.

− Olen viihtynyt Espoossa, pelini on kulkenut hyvin ja halusin jatkaa täällä. Meillä on hyvä joukkue sekä johtoryhmä kasassa ja kaikki on toiminut hienosti. Meillä on joukkueessa hyvä fiilis ja se on parantunut koko ajan. Ollaan kauden mittaan hitsaannuttu enemmän ja enemmän yhteen, ja viime aikoina tulleet voitot ovat auttaneet tässä myös, Rantakari kertoi.

Hyökkääjä Peter Tiivolan kauteen on Liiga-pelien lisäksi mahtunut seitsemän ottelua Kiekko-Vantaassa, joissa hänelle on kertynyt tehot 3+3. Bluesin paidassa 21-vuotiaan hyökkääjän pistepussi on karttunut neljällä syöttöpisteellä.

− On hienoa jatkaa Espoossa. Olen ollut pitkään täällä mukana ja tämä on aina ykkösvaihtoehtoni pelata. Alkukaudesta pelit olivat vähän vaikeampia, mutta oma pelipaikka on löytynyt nyt keskeltä ja kentällämme on mennyt ihan hyvin. Toivottavasti hommat jatkuvat samalla tavalla tulevaisuudessakin, Tiivola totesi.

Espoolaisryhmän GM Peter Ahola oli myös tyytyväinen syntyneisiin jatkoihin ja pelaajien kehitykseen.

− Näiden nuorten pelaajien näytöt puhuvat puolestaan. Laurikaisen, Rantakarin ja Tiivolan kokonaisvaltainen kehitys on ollut joukkueemme suurimpia ilonaiheita tällä kaudella. Aho ja muu valmennustiimi ovat tehneet erinomaista työtä tässä prosessissa, hän kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle