TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

Blues raivasi veskariosastoaan - Salmelaiselle sopimus

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Lars Volden suuntaa jälleen Mestikseen.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Blues tiedottaa lainanneensa Lars Voldenin Jokipoikiin ja solmineensa Tobias Salmelaisen kanssa koko kauden kattavan sopimuksen.

Blues-vahti Lars Volden pelaa Mestiksessä myös alkavalla kiekkokaudella. Viime sesongin aikana vain yhdeksän SM-liigaottelua vyölleen saanut norjalainen palaa Jokipoikiin toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

- Lahjakkaan Voldenin laina Jokipoikiin on hyvä asia meille. Siirto antaa tarvittavaa peliaikaa nuorelle maalivahdillemme ja uskon, että siirto palvelee sekä pelaajaa että molempia seuroja, Bluesin urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Viime kaudella Volden matkasi Jokipoikiin kaupassa, jossa toiseen suuntaan liikkui Antti Ore. Norjalainen johdatti joensuulaisseuran aina finaaleihin saakka torjumalla 12 playoff-ottelua torjuntaprosentin ollessa hurja 95,40.

Blues kertoo lisäksi tehneensä Tobias Salmelaisen kanssa koko kiekkokauden mittaisen sopimuksen. Try-outilla espoolaisten riveissä hyökännyt 27-vuotias vakuutti Bluesin otteillaan.

- Salmelainen on sopeutunut joukkueeseemme hyvin iloisen persoonansa puolesta ja on pelillisesti täyttänyt sen ruudun, jonka hänelle kaavailimme, Vuorinen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle