Blues pestasi Mäkiahon – Murphy ei jatka

LIIGA / Uutinen
Kuluvalla kaudella HKM Zvolenin ja KalPan riveissä kiekkoillut Toni Mäkiaho siirtyy tällä kertaa viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa painiskelevan Espoon Bluesin riveihin.

Urallaan yhteensä 588 SM-liigan runkosarjaottelua tehoin 140+151 pelannut laitahyökkääjä Toni Mäkiaho siirtyy Espoon Bluesiin. Kaikkien aikojen jäähytilaston kakkosena 1285 rangaistusminuutilla keikkuva Mäkiaho tuo Bluesiin roppakaupalla kokemusta ja tulisuutta. Miehen sopimus on ottelukohtainen ja hän edustaa espoolaisia jo tiistaina ottelussa Jokereita vastaan.

Mäkiaho oli ennen joulua KalPan testissä yhteensä 12 ottelun ajan, mutta miehen kilpipaidassa esittämät peliotteet sekä keräämän tehopisteet 1+2 eivät vakuuttaneet kuopiolaisjoukkueen johtoporrasta sopimuksen arvoisesti.

Blues tulee olemaan 35-vuotiaalle Ilves-kasvatille uran kuudes SM-liigajoukkue, sillä Mäkiahon vyöltä löytyy otteluita niin HPK:n, HIFK:n, Tapparan, Pelicansin kuin KalPankin sotisovista. Ulkomailla mies on ehtinyt pyörähtää Ruotsissa, Venäjällä, Sveitsissä ja Slovakiassa.

Samalla Blues tiedotti, että try-outilla piipahtanut Ryan J. Murphy ei jatka joukkueessa. Mies pelasi Bluesissa kolme ottelua ja sai tililleen yhden syöttöpisteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle