IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Blues-organisaatio espoolaistuu entisestään

LIIGA / Uutinen
Espoo Blues on jatkanut valitsemallaan tiellä, tarkoituksenaan tuoda lisää espoolaisuutta organisaatioon. Blues tiedotti keskiviikkona, että seuran uudeksi valmennuspäälliköksi on nimitetty Mika Marttila. A-junioreita puolestaan valmentaa ensi kaudella espoolaiskasvatti Antti Törmänen.

Mika Marttila, 41, on pitkän linjan mies espoolaisessa jääkiekkovalmentamisessa. Vuosina 1999-2001 hän toimi Bluesin liigajoukkueen apuvalmentajana. Bluesin A-junioreiden valmennustiimissä Marttila oli seitsemän vuoden ajan. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut espoolaista Jäähonkaa sekä Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkuetta. Marttila aloittaa valmennuspäällikön tehtävissään 1. toukokuuta.

Antti Törmänen, 36, aloittaa ensi kaudella Bluesin A-junioreiden päävalmentajana kaksivuotisella sopimuksella. Pelaajauransa Kiekko-Espoossa aloittanut Törmänen valmentaa kuluvalla kaudella Bluesin B-junioreita. Törmänen voitti pelaajaurallaan neljä Suomen mestaruutta, ollen myös mukana kevään 1995 MM-kultajoukkueessa.

Muiden juniorijoukkueitaan koskevien tiedotusten ohella Blues ilmoitti, että espoolainen pelaajalegenda Timo Hirvonen, 33, jatkaa A-junioreiden kakkosvalmentajana yksivuotisella sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle