Blues julkisti tukun sopimuksia - Giliati tunnetuin nimi

LIIGA / Uutinen
Stefano Giliati puketuu ensi kaudella siniseen peliasuun.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Blues julkisti maanantaina useita sopimuksia. Uusista nimistä kolme tulee omista junioreista, kaksi muista Liiga-joukkueista, yksi WHL:stä ja yksi Norjasta.

Stefano Giliati pelasi kaksi edellistä kautta SaiPassa. Kanadan ja Italian kansalaisuudet omistava hyökkääjä teki liiganelosen riveissä 18 pistettä 35 ottelussa. Edellinen kausi oli pisteiden valossa parempi, kun pisteitä kertyi 36. Sopimus on vuoden mittainen.

Otso Rantakari pelasi viime kauden pääosin Kiekko-Vantaan riveissä Mestistä, mutta pelikokemusta kertyi myös Jokereiden junioreista. Hän on tehnyt puolustajalle mukavia tehoja, viime kaudella pisteitä kertyi 30. Rantakarin sopimus on mallia 1+1.

Eetu Laurikainen tulee joukkueen maalivahtiosastolle. JYP-kasvatti pelasi kaksi edellistä kautta WHL:ssä Swift Current Broncosin riveissä. Kahden kauden aikana otteluita kertyi runkosarjassa 114 ja pudotuspeleissä 11. Myös Laurikainen teki 1+1-vuotisen sopimuksen.

Omista junioreista Liiga-sopimuksen saivat Victor Westermarck (1 vuosi), Iikka Kangasniemi ja Timi Lahtinen (molemmat 2+1 vuotta).

Kaksi edellistä kautta Norjassa pelannut Tomas Sinisalo liittyy joukkueeseen kuuden viikon koesopimuksella. Hän on aikaisemmin pelannut 124 Liiga-ottelua neljässä eri joukkueessa.

Jere Seppälä jatkaa Bluesissa vuoteen 2016 ja Robert Rooba teki vuoden jatkosopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle