Blues julkaisi nipun jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Espoon Blues julkaisi tiistaina kymmenen jatkosopimusta. Viime kauden hopeajoukkueessa jatkavat muun muassa ulkomaalaispelaajat Ryan Keller ja Ben Eaves.

Ryan Keller oli viime kaudella espoolaisten tehokkain viimeistelijä 22 maalillaan. Lisäksi tilille kertyi saman verren syöttöpisteitä. 24-vuotias hyökkääjä solmi Bluesin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

– Ryan vastasi mainiosti odotuksiimme maalintekijänä ja oli erinomaisen luovuutensa ansiosta jopa hieman odotettua parempi pelintekijä maalin lähistöllä. Sopiva ikä myös varmasti auttoi peluria hänen kauden aikaisessa kehittymisessään ja hänellä onkin yhä lopullisena uratavoitteenaan NHL, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kommentoi.

Ben Eaves saapui viime kaudelle Espooseen pitkään vaivanneen polvivamman jälkeen. Mies kärsi kuitenkin koko kauden ajan loukkaantumisista, sillä hänen molempien käsiensä peukalot murtuivat pelien tiimellyksessä. 26-vuotiaan hyökkääjän uusi paperi on yksivuotinen.

– Pelaajan tasosta kertoo jotakin se, että vaikka hän missasi kolmasosan Bluesin play offs-peleistä, oli hän silti paras maalintekijämme ja pistemiehemme. Hän myös ampui meille eniten voittomaaleja ja oli joukkueemme ykkönen niin hyökkääjiemme peliajoissa kuin aloitusten voittoprosenteissa play offsien ajan, Holtari hehkuttaa.

Lisäksi Blues on solminut kaksivuotiset jatkosopimukset Stefan Öhmanin, Jani Lajusen, Rami Alangon, Santeri Heiskasen ja Kristian Näkyvän kanssa.

– Stefan on tärkeä osa joukkuettamme. Hän on taitava ja tasainen pelimies sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan; laatusentteri jonka perässä olivat ruotsalaisseurat jo nyt koskien pelikautta 2009–2010, Holtari tietää.

Vuoden jatkosta sopivat puolestaan Miika Huczkowski, Mikael Kurki ja Toni Kähkönen.

» Lähetä palautetta toimitukselle