TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Blues ja HPK vaihtokaupoilla - Somervuori ja Arkiomaa kauppatavarana

LIIGA / Uutinen
Eero Somervuori palaa tuttuihin ympyröihin.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

HPK:ssa viime kaudella pelannut Eero Somervuori, 36, palaa Hämeenlinnaan. Hyökkääjä pelasi HPK:ssa myös 2000-luvun alussa

− Somervuori on ratkaisuvoimainen pelaaja ja tuo leveyttä hyökkäykseen. Viime kausi Eerolta oli mielestäni hyvä kausi ja oli meidän tehokkaimpia pelaajia, HPK-luotsi Pasi Arvonen kommentoi.

Kuluvalla kaudella hyökkääjä on tehnyt tehopisteet 2+4. Somervuoren sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös seuraavan kauden.

− Olen kiitollinen siitä, että joukkuetta vahvistetaan. Somervuoren mukaantulo tuo varmasti virtaa joukkueeseen, Arvonen totesi.

Blues puolestaan saa tilalle 22-vuotiaan Eetu-Ville Arkiomaan. HPK-kasvatti on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joissa hän on kerännyt yhteensä kolme syöttöpistettä.

 Arkiomaalla on potentiaalia nousta seuraavalle tasolle ja juuri tämän toivomme Bluesissa toteutuvan. Arkiomaa on aikanaan junioripeleissä näyttänyt, että hänellä on hyökkäyspään taitoja. Nyt on loistava tilaisuus näyttää niitä myös Liigassa, Espoo Bluesin General Manager Peter Ahola kommentoi.

Hyökkääjä on 1990-luvulla erityisesti Lukossa tutuksi tulleen Tero Arkiomaan poika.

» Lähetä palautetta toimitukselle