Blue Jackets poimi Ron Hainseyn waiversista

NHL / Uutinen
Columbus Blue Jackets hyödynsi uusia NHL-sääntöjä nappaamalla Montreal Canadiensin puolustajan Ron Hainseyn waivers-listalta.

Hainsey ei mahtunut kauden alussa Canadiensin kokoonpanoon, joten amerikkalaispuolustaja aloitti kauden AHL-joukkue Hamilton Bulldogsissa. Loukkaantumisista kärsivä Canadiens kutsui tiistaina Hainseyn farmista NHL:ään. Hainsey täyttää uusien NHL-sääntöjen ehdot pelaajista, joiden täytyy AHL:stä kutsuttaessa mennä waivers-listan kautta NHL-joukkueensa kokoonpanoon.

Blue Jackets nappasi Hainseyn ennen puoltapäivää, mikä oli takarajana mahdolliselle siirrolle. Sen lisäksi, että Canadiens ei saanut Hainseysta tarvitsemaansa tuuraajaa puolustukseen, joutuu joukkue myös uusien sääntöjen mukaan maksamaan puolet Hainseyn palkasta.

Canadiensilta ovat tiistai-illan Ottawa Senators -ottelusta sivussa Alex Kovalev sekä kolme puolustajaa; Andrei Markov, Sheldon Souray sekä perhesyiden vuoksi New Yorkiin lentänyt Mike Komisarek.

Hainsey, 24, on Canadiensin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2000. Hän on pelannut NHL:ssä vain 32 ottelua tehoin 1+1 huolimatta suurista odotuksista.

» Lähetä palautetta toimitukselle