Blue Jackets kiinnitti Nutivaaran neljäksi vuodeksi − "Hänestä on tullut tärkeä osa puolustustamme"

NHL / Uutinen
Nutivaara pelaa tulevaisuudessakin Blue Jacketsissa.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jacketsin vakiopuolustajaksi noussut Markus Nutivaara on solminut organisaation kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen.

Puolustaja Markus Nutivaara, 23, on solminut neljän vuoden jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Nutivaarasta olisi tullut nykyisen sopimuksen päätyttyä rajoitettu vapaa agentti 1. heinäkuuta.

Jatkosopimuksen myötä Nutivaara pelaa Blue Jacketsissa vuoteen 2022 saakka. Suomalainen tienaa uuden sopimuksensa aikana keskimäärin 2,7 miljoonaa dollaria kautta kohden. Sopimus on arvoltaan yhteensä 10,8 miljoonaa dollaria.

− Markus on älykäs ja liikkuva puolustaja, joka lukee peliä hyvin ja taitaa kiekollisen pelaamisen. Hänestä on tullut tärkeä osa puolustustamme kahden viimeisen kauden aikana, Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen kertoi organisaation verkkosivuilla.

Viime kausi oli Nutivaaran ensimmäinen Pohjois-Amerikassa. Blue Jackets -paidassa hän teki 66 ottelussa yhteensä tehopisteet 2+5. Tällä kaudella Nutivaaran tehopistetuotanto on ottanut viime kaudesta askeleen eteenpäin, sillä 59 ottelussa on syntynyt pisteet 6+16.

» Lähetä palautetta toimitukselle