Blue Jackets hankki Leopoldin - Tjutin sairaslistalle

NHL / Uutinen
Jordan Leopold vahvistaa Blue Jacketsin alakertaa.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets menetti puolustaja Fjodor Tjutinin loukkaantuneiden listalle. Joukkue hankki puolustukseen korvaajaksi Jordan Leopoldin.

Jenkkipuolustaja Jordan Leopold, 34, siirtyi Bluesista Blue Jacketsiin vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon kesän 2016 varaustilaisuudessa.

Kokenut puolustaja on edustanut urallaan myös Avalanchea, Flamesia, Penguinsia, Panthersia ja Sabresia. Uransa 659 ottelussa Leopold on saanut kasaan 210 tehopistettä. Tällä kaudella Leopold ehti edustaa Bluesia seitsemässä ottelussa ilman tehopisteitä.

Venäläispuolustaja Fjodor Tjutin, 31, on sivussa kaukalosta neljästä kuuteen viikkoa polvivamman vuoksi. Tjutin on saanut kokoon toistaiseksi kaksi syöttöpistettä alkukauden 16 ottelussaan.

Viime helmikuussa Venäjää olympialaisissa edustanut Tjutin on pelannut Blue Jacketsissa kesästä 2008. NHL-urallaan Tjutin on pelannut 691 ottelua ja tehnyt 235 tehopistettä.

Blue Jackets on alkukauden kärsinyt kovasti loukkaantumisista. Tjutinin ohella sairaslistaa miehittävät myös viisi muuta pelaajaa. Muun muassa varakapteeni Brandon Dubinsky on ollut sivussa koko alkukauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle