TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Blomqvist ja Männikkö vahvistamaan Sportin hyökkäystä

LIIGA / Uutinen
Männikkö esiintyi alkukaudesta tehokkaasti Mestiksessä.
Kuva © Timo Savela
Lisää pelaajia sairastuvan puolelle keskiviikon SaiPa-ottelussa menettänyt Sport vahvistaa rivejään Sami Blomqvistilla ja Miikka Männiköllä.

Keskiviikon SaiPa-ottelu toi lisää jobinpostia Vaasan Sportin hyökkäykseen, kun Otto Karvinen ja Ville Rajala loukkasivat itseään. Vammojen vakavuudet selviävät myöhemmin, mutta alustavien tietojen mukaan huileista on tulossa pitkiä.

Sport reagoi tähän hankkimalla riveihinsä kokeneen Miikka Männikön sekä Sami Blomqvistin. 36-vuotias Männikkö pelasi alkukaudesta Mestistä LeKissä neljän ottelun verran ja hän iski niissä tehot 3+1. Blomqvist on puolestaan ollut alkukauden pelaamatta, mutta kiekkoili viime kaudella HIFK:ssa.

Männikön sopimus ulottuu lokakuun loppuun saakka. Blomqvistin sopimus kestää puolestaan 22.11 asti ja siihen sisältyy myös seuran optio loppukaudesta.

− Loukkaantumistilanne aiheuttaa lieviä haasteita, mutta onneksi löysimme pari pätevää äijää paikkaamaan. Molemmat ovat kokeneita, Liigassakin meritoituneita pelaajia ja sitä kautta pystyvät varmasti auttamaan joukkuettamme, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

− Saamme lähipäivinä tietää loukkaantumisten vakavuudet ja sen jälkeen voimme tehdä pitempiaikaisia suunnitelmia.

Molemmat pelaajat pelaavat Sport-paidassa ensimmäisen kerran perjantaina, kun vaasalaisryhmä kohtaa kotiottelussaan Lukon.

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle