Blackhawks laittoi tuulemaan - Panarin Blue Jacketsiin

NHL / Uutinen
Panarin on ollut yksi NHL:n tehokkaimmista hyökkääjistä.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks jatkoi viikonlopun kaupankäyntiään, kun se lähetti Artemi Panarinin ja Tyler Motten Columbus Blue Jacketsiin. Vaihdossa toiseen suuntaan matkasivat Brandon Saad ja Anton Forsberg. Lisäksi kaupassa osoitetta vaihtoivat myös varausvuorot.

Chicago Blackhawks ja Columbus Blue Jackets tekivät perjantaina ison pelaajakaupan, jossa Blue Jackets sai Artemi Panarinin ja Tyler Motten. Lisäksi Blackhawks antoi kaupassa kuudennen kierroksen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.

Blackhawksiin kaupassa matkasivat Brandon Saad, Anton Forsberg sekä viidennen kierroksen varausvuoro vuoden 2018 varaustilaisuuteen.

Vain hetkeä aiemmin Blackhawks oli kaupannut puolustaja Niklas Hjalmarssonin Arizona Coyotesiin vaihdossa Connor Murphyyn ja Laurent Dauphiniin.

Viimeiset kaksi kautta Blue Jacketsia edustanut Saad on alunperin Blackhawksin toisen kierroksen varaus. Hän on pelannut Blackhawksin ja Blue Jacketsin paidassa yhteensä 368 NHL-ottelua tehden niissä 252 tehopistettä. 

Panarin pelasi viime kaudella Blackhawksissa täydet 82 ottelua ja teki niissä pisteet 31+43=74. Venäläishyökkääjä on mättänyt 162 NHL-ottelussa tehot 61+90=151.

» Lähetä palautetta toimitukselle