Blackhawks ja Islanders kaupoilla - Ville Pokka vaihtoi konferenssia

NHL / Uutinen
Nick Leddy siirtyi Long Islandille osana viiden pelaajan kauppaa.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks ja New York Islanders tekivät pelaajien vaihtokaupan, jossa oli osallisena viisi pelaajaa. Ville Pokka vaihtoi maisemaa toisen kerran yhden päivän aikana.

Chicago Blackhawks ja New York Islanders tekivät pelaajavaihtokaupan, kun Chicagosta lähti Long Islandille puolustaja Nick Leddy ja maalivahti Kent Simpson. Illinoisiin lähti vaihdossa suomalaispuolustaja Ville Pokka, puolustaja T.J. Brennan sekä maalivahti Anders Nilsson.

Etukäteen oli tiedossa, että Chicagolla oli ongelmia päästä palkkakaton alapuolelle nykyisellä kokoonpanolla. Näin ollen puolustaja Nick Leddy joutui kaupankäynnin uhriksi ja sai uuden osoitteen New Yorkista.

Paluupostissa Chicagoon lähti kaksi puolustajaa sekä maalivahti. Pokka sai siirron toisen kerran saman päivän aikana, kun hänet aikaisemmin tänään määrättiin farmiin New York Islandersin käskystä. Samassa kaupassa myös puolustaja Brennan sekä maalivahti Nilsson vaihtoivat organisaatiosta. 

Leddy, 23, on alkujaan Minnesotan ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2009 ja hän oli mukana Chicagon mukana vuonna 2013 voittamassa Stanley Cupia. 

Brennan, 25, on pelannut uransa pääasiassa farmisarja AHL:ssa ja on alkujaan Buffalon varaus vuodelta 2007. 

Nilsson. 24,  on New York Islandersin oma varaus vuodelta 2009 ja on pelannut myös pääosin farmin puolella edellisillä kausilla.

Simpson, 22, jonka Chicago varasi vuonna 2010 on pelannut pääasiassa farmissa. Tilillä on viime kaudelta yksi ottelu NHL:ssa.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle