Blackhawks ja Flyers kaupoilla

NHL / Uutinen
Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers ovat tehneet kolme pelaajaa käsittävän vaihtokaupan.

Kaupassa Blackhawksiin siirtyy keskushyökkääjä Patrick Sharp ja laitahyökkääjä Eric Meloche. Flyers puolestaan saa hyökkääjä Matt Ellisonin sekä vuoden 2006 kolmannen kierroksen varausvuoron.

Sharp on esiintynyt kuluvalla kaudella 22 ottelussa Flyers-kokoonpanossa. Kyseisissä mittelöissä kanadalaishyökkääjä on ampunut viisi maalia ja jakanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Urallaan 23-vuotias Sharp on pelannut kaikkiaan 66 NHL-ottelussa. Hyökkääjän tilastoihin on merkattu 10 maalia ja viisi syöttöpistettä. Sharp on Flyersin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2001.

Lähinnä farmisarjoja urallaan tahkonnut 29-vuotias Meloche on viilettänyt tällä kaudella Flyersin farmijoukkueessa Philadelphia Phantomsissa kymmenessä ottelussa. Kyseisissä taistoissa kanadalaisen tilastoihin on merkitty yksi maali ja kaksi syöttöpistetttä. Urallaan Meloche on pelannut ainoastaan 61 NHL-ottelussa. Meloche on Pittsburgh Penguinsin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 1996.

Kuluvalla kaudella Blackhawksin NHL-kokoonpanoon paikkansa vakiinnuttanut 22-vuotias Ellison on esiintynyt intiaanipaidassa 26 ottelussa. Sekä keskus- että laitahyökkääjänä pelaamaan pystyvä Ellison merkkautti kyseisissä mittelöissä tilastoihinsa kolme maalia ja 12 syöttöpistettä.

Ellison teki NHL-debyyttinsä kaudella 2003-04, jolloin kanadalainen pelasi 10 ottelussa Blackhawks-hyökkäyksessä. Ellison on Blackhawksin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2002.

Vaihtokaupan yhteydessä Blackhawks nosti kokoonpanoonsa 21-vuotiaan venäläispuolustaja Anton Babtshukin farmijoukkue Norfolk Admiralsista.

» Lähetä palautetta toimitukselle