Blackhawks ja Coyotes vaihtoivat pelaajia − Duclair Chicagoon, Panik Arizonaan

NHL / Uutinen
Anthony Duclair jatkaa kehittymistään Chicagossa.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks sekä Arizona Coyotes ovat sopineet pelaajakaupasta, jossa Anthony Duclair sekä Adam Clendening matkaavat Chicagoon. Arizonan aavikoille puolestaan suuntaavat hyökkääjät Richard Panik sekä Laurent Dauphin.

Arizona Coyotesin GM John Chayka on ilmoittanut päässeensä sopimukseen pelaajakaupoista Chicago Blackhawksin kanssa. Kyseessä on kauppa, joka koskettaa yhteensä neljää pelaajaa. 

Vastaisuudessa Blackhawksin pelipaidan pukevat päälleen hyökkääjä Anthony Duclair sekä puolustaja Adam Clendening, kun taas kojoottipaitaan tästedes pukeutuvat hyökkääjät Richard Panik sekä Laurent Dauphin.

Kolmatta kauttaan Coyotesissa kiekkoillut Duclair on edustanut urallaan myös 18 ottelun verran hänet varannutta New York Rangersia. NHL-otteluita 22-vuotiaalle nuorukaiselle on kertynyt 190, joissa on syntynyt tehot 35+46=81.

Ensimmäisellä Coyotes-kaudellaan kaudella 2015−16 Duclair nakutti lupaavat 44 (20+24) tehopistettä, mutta pistetahti on sen jälkeen ollut maltillisempi. Viime kauden 58 ottelua tuottivat 15 (5+10) tehopistettä, ja kuluvan kauden pistesaldo näyttää niin ikään lukemaa 15 (9+6) 33 pelatun ottelun jälkeen.

26-vuotias Panik on puolestaan pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua tehoin 6+10. Chaykan mukaan hänen odotetaan tuovan Coyotesiin paitsi nopeutta myös fyysisyyttä sekä kokemusta. Panik onkin kaupan kokenein pelaaja 300 NHL-ottelullaan.

Clendening on esiintynyt kuluvalla kaudella vain viidessä NHL-ottelussa, joista saaliiksi on jäänyt kaksi syöttöpistettä. Koko uran aikana puolustajalle on kertynyt 86 ottelua tehoin 4+20.

Dauphin puolestaan ei ole pelannut tällä kaudella yhtään NHL-ottelua, vaan kausi on kulunut AHL-joukkue Rockford IceHogsissa, jonka kokoonpanossa otteluita on kertynyt 33 ja tehoja 4+10. Aiemmin urallaan Dauphin on edustanut 32 ottelun verran juurikin Coyotesia, joten kyseessä on hänen osaltaan paluu tuttuun organisaatioon puolen kauden Chicagon-visiitin jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle