Björninen jatkaa Pelicansissa kaksi kautta − "Tämä on paras paikka pelata ja kehittyä"

LIIGA / Uutinen
Björninen kiekottelee Lahdessa myös jatkossa.
Pelicans ja Hannes Björninen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Hannes Björninen on solminut Pelicansin kanssa kevääseen 2019 ulottuvan sopimuksen. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 20 ottelussa tehopisteet 4+2.

− Björninen on monikäyttöinen pelaaja, joka asettaa aina joukkueen edun henkilökohtaisen edelle. Tällä kaudella otteisiin on tullut lisäksi rauhallisuutta ja se on näkynyt pelin kehittymisenä, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi joukkueen verkkosivuilla.

− Kuten [Taavi] Vartiaisenkin kohdalla, on hienoa nähdä miten omat nuoremme kehittyvät ja erityisen hienoa on, että heillä on turkoosisydän ja he haluavat edustaa Pelicansia.

21-vuotias Björninen on Pelicansin kasvattina edustanut seuratasolla muutamia lainajaksoja lukuunottamatta vain ja ainoastaan lahtelaisjoukkuetta. Mestiksessä hyökkääjälle on kertynyt kaksi runkosarjaottelua Peliitoissa sekä 17 pudotuspeliottelua KooKoossa keväältä 2015.

− Koen, että itseni kannalta tämä on paras paikka pelata ja kehittyä. Täällä on kaikki työkalut mennä eteenpäin. Tällä hetkellä koen suurimpana vahvuutenani monipuolisuuden, mikä tarkoittaa, että pystyn pelaamaan kaikissa tilanteissa, Björninen taustoitti ratkaisuaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle