TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Bewelle jälleen liigakokemusta

LIIGA / Uutinen
II-divisioonassa pelaava Bewe Hockey on jälleen hankkinut yhden rutkasti SM-liigakokemusta omaavan pelaajan, kun viime kaudella K-Vantaan ja Bluesin riveissä kiekkoillut Patrik Lostedt siirtyy helsinkiläisjoukkueen sotisopaan.

Urallaan reilut 200 SM-liigaottelua kasvattiseuransa HIFK:n ja Bluesin paidoissa kiekkoillut Patrik Lostedt vahvistaa jatkossa Bewe Hockeyn takalinjoja. Suomessa lähinnä pugilistin taidoistaan tunnetuksi tulleella Lostedtilla on vyöllään myös puolitoistasataa Mestis-peliä K-Vantaan sekä Salamoiden sotisovista.

Viime kauden 30-vuotias Lostedt aloitti K-Vantaan miehistössä pelaten Mestiksessä 25 ottelua ja tehden niissä yhdeksän (3+6) tehopistettä. Tammikuun siirtotakarajalla takaisin SM-liigaan ja Bluesin riveihin palannut "monitoimimies" saldosi espoolaisten paidassa yhteensä 16 SM-liigan runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa yhden syöttöpisteen.

Lostedt on jo kaiken kaikkiaan seitsemäs liigaotteluja vyöllään Bewessä kantava pelaaja, sillä II-divisioonalohkossaan Kotkan Titaanien takana 2. sijalla tällä hetkellä väijyvässä helsinkiläismiehistössä miehen uusina joukkuekavereina esiintyvät Toni Häppölä, Pasi Kangas, Esa Kivistö, Riku Rahikainen, Miikka Jouhkimainen ja Pasi Kangas.


Patrik Lostedt vahvistaa jatkossa Beweä.

» Lähetä palautetta toimitukselle