Berg liittyy Leijoniin, Sundin Ruotsin joukkueeseen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Toronto Maple Leafsin Aki Berg liittyy Suomen joukkueen riveihin. Myös Ruotsin joukkue vahvistuu, kun Toronton kapteeni Mats Sundin saapuu Tshekkiä kaatamaan.

Aki-Petteri Berg on lisätty Suomen kahdeksanneksi puolustajaksi. Bergin valinta ei tule syrjäyttämään ketään, koska otteluihin voi rekisteröidä yhteensä 23 pelaajaa. Suomi siis tulee käyttämään neljää pakkiparia, ja Toronton isokokoinen Berg tuo kaivattua kovuutta puolustuspeliin. Berg on heti huomenna kisapaikalla Hannoverissa.

"Bergin tulo auttaa joukkuettamme ja tuo arvokasta kokemusta porukkaan - kokemusta, jota tarvitaan varsinkin pohjois-amerikkalaisen vastustajan kaadossa", päävalmentaja Hannu Aravirta kommentoi Bergin valintaa.

Ruotsin joukkue saa kovan vahvistuksen, kun Toronton kapteeni Mats Sundin saapuu Tre Kronorin avuksi. Sundin pelasi vahvasti NHL:n pudotuspeleissä, muttei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon kovasta New Jerseystä tiukassa neljännesvälieräsarjassa. Nyt ruotsalaiset toivovat häneltä apua hallitsevan mestarin Tshekin kaatoon välieräottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle