Beauchemin palaa jälleen Ducksiin

NHL / Uutinen
Beauchemin pelasi edellisen kerran Ducksin paidassa vuonna 2015.
Kuva © Getty Images
37-vuotias puolustaja Francois Beauchemin on tehnyt vuoden sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa. Hän oli ollut ilman seuraa kesäisen ulososton jälkeen.

Francois Beaucheminille Ducks on tuttu seura, sillä hän on pelannut Anaheimissa aikaisemmin vuosina 2005-09 ja 2011-15. Näin ollen hän oli myös voittamassa seurahistorian ainoaa Stanley Cupia kymmenen vuotta sitten.

− Kun pelasin Anaheimissa, sanoin haluavani lopettaa urani siellä. Asiat muuttuivat, kun tulin vapaaksi agentiksi, mutta nyt minulla on siihen mahdollisuus, eikä se voisi päättyä paremmin, Beauchemin sanoo vihjaten, että tuleva kausi olisi hänen viimeinen.

Beauchemin on pelannut NHL-uransa 836 ottelusta 525 Ducksin organisaatiossa, ja on seurahistorian puolustajien kaikkien aikojen tilastoissa kärkikolmikossa niin maaleissa, syötöissä kuin pisteissäkin. Muut NHL-uran seurat ovat olleet Montreal Canadiens, Columbus Blue Jackets, Toronto Maple Leafs ja Colorado Avalanche.

Ducks ei tiedottanut sopimuksen arvoa, mutta montrealilaisen toimittajan Renaud Lavoien mukaan Beaucheminin palkka on miljoona dollaria, minkä lisäksi hän voi saada puolen miljoonan dollarin bonukset.

» Lähetä palautetta toimitukselle