Barkov toistamiseen Lady Byng -finalistina

NHL / Uutinen
Aleksander Barkov ja William Karlsson ovat finalistien joukossa.
Kuva © Getty Images
NHL:n herrasmiespelaajalle jaettavan Lady Byng Memorial Trophyn finalistit on julkistettu. Mukana on jälleen suomalaisväriä, kun Florida Panthersin Aleksander Barkov sijoittui äänestyksessä kolmen parhaan joukkoon.

Aleksander Barkov pelasi NHL-uransa parhaan kauden ja keräsi 78 tehopistettä. Hän sai peliaikaa hyökkääjistä toiseksi eniten Los Angeles Kingsin Anze Kopitarin saadessa keskimäärin sekunnin enemmän jääaikaa ottelua kohden. Barkoville kirjattiin 14 rangaistusminuuttia. Barkov sijoittui äänestyksessä toiseksi kaksi vuotta sitten.

William Karlssonin 12 rangaistusminuuttia oli pienin määrä pelaajalla, joka sijoittui NHL:n pistepörssissä 40 parhaan joukkoon. Vegas Golden Knightissa pelaava ruotsalaishyökkääjä pelasi sensaatiomaisen kauden tehden 43 maalia. Hän voitti myös NHL:n tehotilaston.

Ryan O'Reilly voitti kauden aikana eniten aloituksia (1274) sen jälkeen, kun NHL alkoi tilastoimaan niitä kaudella 1997-98. Hän keräsi kauden aikana vain yhden kahden minuutin rangaistuksen. Saldo oli sama myös neljä vuotta sitten, jolloin O'Reilly voitti palkinnon.

» Lähetä palautetta toimitukselle