Barkov jälleen ratkaisijana, Niemelle nollapeli

Barkov ratkaisi ottelun jälleen voittomaalikilpailussa.
Aleksander Barkov ratkaisi voiton Florida Panthersille jo neljännen kerran voittomaalikilpailussa tällä kaudella. Antti Niemi puolestaan nollasi entisen seuransa.

Florida Panthers kasvatti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. Tällä kertaa Panthers kukisti Ottawa Senatorsin voittomaalikilpailun jälkeen maalein 2-1. Panthersin Aleksander Barkov on ratkaissut voittomaalikilpailun jo neljä kertaa tällä kaudella. Nyt Barkov ohitti rankkarikisassa Senators-vahti Craig Andersonin rystypuolelta.

Jussi Jokinen jäi tällä kertaa ilman tehopisteitä, mutta Jokinen kellotti Barkovin tapaan yli 20 minuutin peliajan. NHL:n kaikkien aikojen maalitilastossa neljänneksi viime ottelussa noussut Jaromir Jagr saalisti syöttöpisteen Panthersin maaliin.

New York Rangers jatkoi Anaheim Ducksin ahdinkoa, Niemi nollasi entisen seuransa.

New York Rangers on ollut viime peleissä vaikeuksissa. Tarkasta puolustuksestaan tunnettu joukkue on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussa 17 maalia.

Ottelu alavireistä Anaheim Ducksia vastaankaan ei alkanut hyvin, sillä Ducks aloitti maalinteon ottelun ensimmäisessä erässä. Corey Perry käytti hyväkseen Rangers-puolustuksen sähläyksen ja laukoi kiekon verkooon komealla kääntölaukauksella.

Rangers sai kuitenkin rivinsä kasaan ja Derick Brassard vei joukkeensa johtoon kahdella osumallaan. Ducksin Richard Rakell tasoitti ottelun kolmannen erän lopussa, mutta Rangersin norjalaistähti Mats Zuccarello ratkaisi ottelun jatkoajalla näyttävän ylivoimakuvion päätteeksi.

Ducks saalisti viiden ottelun vieraskiertueeltaan vain yhden voiton ja joukkue on valunut läntisen konferenssin viimeiselle sijalle.

Antti Niemi esiintyi jälleen vahvasti entistä seuraansa Chicago Blackhawksia vastaan. Niemi torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä Starsin voittaessa Hawksin maalein 4-0. Niemelle kertyi 20 torjuntaa.

Ottelun toinen hahmo oli niin ikään Blackhawksin entinen pelaaja Patrick Sharp. Kymmenen kautta Chicagossa viettänyt Sharp iski nyt entistä seuraansa vastaan tehoin 1+1.

BOSTON - ST.LOUIS 0-2

NY RANGERS - ANAHEIM DUCKS 3-2 ja.

DETROIT - NEW JERSEY 3-4

TAMPA BAY - VANCOUVER 1-2

FLORIDA - OTTAWA 2-1 vl.

MINNESOTA - MONTREAL 2-1

DALLAS - CHICAGO 4-0

CALGARY - WINNIPEG 4-1