Baker muuttaa Haaparantaan

MESTIS / Uutinen
KooKoota sekä Jukureita viimeiset neljä ja puoli kautta edustanut kanadalaishyökkääjä Kory Baker jatkaa uraansa haaparantalaisen Asplöven HC:n riveissä. Asiasta kertoi ensimmäisenä paikallisaviisi Norrländska Socialdemokraten.

Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Asplöven HC on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen KooKoossa päättyneellä kaudella tahkonneen Kory Bakerin kanssa. 31-vuotias kanadalaishyökkääjä tekaisi kouvolalaismiehistön riveissä pelaamissaan yhteensä 50 Mestiksen runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tehot 10+20.

Haaparannassa odotukset ovat Bakerin suhteen varsin korkealla, sillä kokeneella kanadalaisella on jo aiempaakin kokemusta ruotsalaisesta kiekkoilusta IF Troja/Ljungbyn riveistä kaudelta 2006–2007.

– Baker on rutinoitunut keskushyökkääjä, joka sopii mielestäni erittäin hyvin joukkueeseemme. Hän on sellainen pelaaja, jota olisimme tarvinneet jo viime kaudella – kokenut, kiekollisesti taitava ja hyvä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, Asplöven HC:n urheilujohtaja Per Kenttä toteaa tyytyväisenä Norrländska Socialdemokratenin -nettisivuilla.

Lähde: http://www.nsd.se


Kory Bakerin ura jatkuu Haaparannassa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle