Avalanchelle puolustajasopimuksia - Brad Stuart saapui Sharksista

NHL / Uutinen
Brad Stuart siirtyi Avalanchen riveihin.
Kuva © Getty Images
Colorado Avalanche hankki Brad Stuartin San Jose Sharkista ja solmi sopimuksen kolmen muun puolustajan kanssa.

Brad Stuart, 34, siirtyi Colorado Avalancheen vaihdossa toisen kierroksen varausvuoroon kesälle 2016 ja kuudennen kierroksen varausvuoroon kesälle 2017. Stuart saapui joukkueeseen San Jose Sharkista, jossa kanadalaispuolustajalle kertyi viime kaudella runkosarjassa 61 ottelua. Näissä puolustava puolustaja merkkautti tililleen kolme maalia ja 11 tehopistettä.

Pudotuspeleissä Stuart jäi pisteittä seitsemässä Sharksin ottelussa. Urallaan myös Boston Bruinsia, Calgary Flamesia, Los Angeles Kingsiä ja Detroit Red Wingsiä edustanut Stuart varattiin kesällä 1998 Sharksiin koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana.

Stuart on urallaan pelannut NHL:ssä 985 ottelua, joten tullee saamaan arvostettavat tuhat ottelua täyteen ensi kauden aikana. Tehopisteitä on kertynyt 322 kappaletta. Puolustaja voitti Red Wingsin väreissä Stanley Cupin keväällä 2008. Stuartin nykyistä sopimusta on jäljellä yksi vuosi ja sopimuksen arvo on 3,6 miljoonaa dollaria.

Läpimurtonsa tehnyt Holden jatkosopimukseen

Avalanche solmi jatkosopimuksen puolustaja Nick Holdenin, 27, kanssa. Ennen viime kautta vain seitsemän NHL-ottelua Columbus Blue Jacketsissa tehopisteittä pelannut Holden iski päättyneellä kaudella 54 ottelussa kymmenen maalia ja keräsi yhteensä 25 tehopistettä. Seitsemässä pudotuspeliottelussa Holden onnistui maalinteossa kolmesti ja nappasi myös yhden syöttöpisteen.

Holden saapui vuosi sitten Avalancheen kahden vuoden sopimuksella. Nykyinen sopimus kattaa siis tulevan kauden, mutta uusi sopimus pitää hänet joukkueessa myös seuraavat kolme kautta. Holdenin sopimuksen arvo on tulevalla kaudella 0,6 miljoonaa dollaria, mutta seuraavilla kolmella kaudella 1,65 miljoonaa dollaria per vuosi.

Kanadalaispuolustaja Holdenia ei ole varattu NHL:ään.

Kaksi puolustajaa vapaana agenttina

Avalanche hankki lisäksi joukkueeseen puolustajat Zach Redmondin, 25, ja Bruno Gervaisin, 29, vapaiden pelaajien markkinoilta. Winnipeg Jetsissä kahdella edellisellä kaudella yhteensä 18 NHL-ottelua pelannut Redmond saapui joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella, jonka yhteisarvo on 1,5 miljoonaa dollaria.

Amerikkalaispuolustaja Redmond on Jetsin edeltä Atlanta Thrashersin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2008. Yhteensä 18 ottelussa Redmond on tehnyt seitsemän tehopistettä.

Gervais saapui joukkueeseen Philadelphia Flyersin organisaatiosta. Viime kaudella Gervaisille ei NHL-otteluita kertynyt, mutta edellisillä kausilla kanadalaispuolustaja on pelannut yhteensä 418 ottelua NHL:ssä Flyersin, Tampa Bay Lightningin ja New York Islandersin paidoissa. Näissä on syntynyt 87 tehopistettä.

Gervais on Islandersin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2003. Gervaisin sopimus vuoden mittainen ja kaksisuuntainen. NHL:ssä pelatessaan Gervaisin sopimuksen arvo on 0,65 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle