Avalanche jatkosopimukseen kokeneen kaksikon kanssa

NHL / Uutinen
Cody McLeod tunnetaan kovasta pelityylistään.
Kuva © Getty Images
Colorado Avalanche on solminut jatkosopimukset hyökkääjä Cody McLeodin sekä puolustaja Brad Stuartin kanssa.

Laitahyökkääjä Cody McLeod, 30, on koko seitsemänvuotisen NHL-uransa edustanut Avalanchea. Hänen nykyistä sopimustaan oli jäljellä vielä pian alkava kausi, mutta hänen sopimukseensa lisättiin kolme lisävuotta jotka pitävät McLeodin Avalanchessa kauden 2017-18 loppuun asti. Kovaotteinen kanadalaishyökkääjä on 466 ottelua kestäneella NHL-urallaan tehnyt 50 maalia ja kerännyt 91 tehopistettä. Rangaistusminuutteja on McLeodin tilille on kertynyt 976 minuutin verran.

Viime kaudella McLeod keräsi 13 tehopistettä 71 otteluun ja onnistui seitsemässä pudotuspeliottelussa kertaalleen maalinteossa. Neljättä vuotta Avalanchen varakapteenina toimivan McLeodin ensi kauden sopimuksen arvo on 1,15 miljoonaa dollaria. Tulevilla kolmella kaudella sopimuksen arvo on 1,33 miljoonaa per kausi. McLeodia ei ole varattu NHL:ään.

Puolustaja Brad Stuart, 34, siirtyi Denveriin heinäkuun alussa vaihdossa varausvuoroon. Stuart saapui Avalancheen Sharksista, joka varasi kanadalaispuolustajan kesän 1998 varaustilaisuuden kolmantena pelaajana. McLeodin tavoin, Stuartin nykyistä sopimusta oli jäljellä vielä yksi vuosi, mutta siihen sorvattiin nyt lisävuosia. Stuartin sopimukseen lisättiin kaksi vuotta.

Urallaan myös Bruinsia ja Red Wingsiä edustanut peruspuolustaja on kerännyt 322 tehopistettä 985 ottelussa. Stanley Cupia Stuart pääsi juhlimaan kauden 2007-08 päätteeksi Red Wingsin rivessä. Viime kaudella Stuart saalisti 11 tehopistettä 61 ottelussa. Seitsemässä pudotuspeliottelussa ei pisteitä Stuartille kertynyt. Puolustajan uuden sopimuksen arvo on sama kuin nykyisen, eli 3,6 miljoonaa per kausi.

Avalanche avaa NHL-kautensa torstaina 9.10. vierasottelulla Minnesotassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle