TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Atte Mäkinen Lukkoon, Valentin Claireaux yhteistyöpelaajaksi

LIIGA / Uutinen
Atte Mäkinen edustaa jatkossa Rauman Lukkoa.
Kuva © Timo Savela
Puolustaja Atte Mäkinen liittyy Lukon riveihin. Lisäksi Valentin Claireaux on jatkossa Lukon ja KeuPa HT:n yhteistyöpelaaja.

Suomen mestaruuden Tapparassa voittanut puolustaja Atte Mäkinen siirtyy Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella. Ranskan MM-leiriryhmässä mukana oleva hyökkääjä Valentin Claireaux on Lukon ja KeuPa HT:n yhteistyöpelaaja sopimuksella, joka on mallia 1+1.

− Atte Mäkinen tuo joukkueeseen tuoretta kokemusta voittamisesta. Sen lisäksi hän tuo luotettavuutta ja jämäkkyyttä puolustukseen. Hän on hyvässä kohtaa urallaan ja kehittyy meillä entisestään, kertoi Lukon päävalmentaja Juha Vuori seuran nettisivuilla.

− Valentin pelaa ja tekee töitä täydellä intohimolla. Hänellä on sopivasti kokemusta kansainvälisesti ja alla onnistunut kausi KeuPassa. Hän on erittäin hyvä yhteistyöpelaaja ensi kauden Lukolle, sanoi Vuori puolestaan ranskalaisesta.

Mäkinen, 20, pelasi päättyneellä kaudella runkosarjassa Tapparan riveissä 48 ottelua keräten kuusi syöttöpistettä. Claireaux, 25, pelasi Keuruulla 34 ottelua tehoin 6+9. Ranskalaisen on tarkoitus pelata sekä Liigassa että Mestiksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle