Atlantan maalivahtitilanne selkiytyy

NHL / Uutinen
Atlantan ensi kauden maalivahtitilanne alkaa selkiytyä joukkueen katkaistua Damian Rhodesin sopimuksen. Atlanta maksoi sopimuksen katkaisemisesta Rhodesille korvauksen ja Rhodes on nyt vapaa siirtymään mihin tahansa muuhun seuraan.

Ykkösmaalivahdin viittaa kantanut Milan Hnilicka on toisen luokan vapaa-agentti, jolloin hän todennäköisesti pysyy seurassaan, mutta jollei palkasta päästä yksimielisyyteen hän saattaa menettää pelejä. Tämä sopisi erityisesti Atlantan suomalaismaalivahdille Pasi Nurmiselle, eikä Kari Lehtonenkaan varmasti pahastuisi mahdollisuudesta aloittaa Pohjois-Amerikan uransa tähtien seurassa. Myös Fredric Cassivi odottaa tilaisuuttaan todella näyttää osaamisensa.

Nurminen on vahvoilla kun mietitään Hnilickan tuuraajaa. Viime kaudella pettymyksekseen lähes koko kauden farmissa pelannut Nurminen johdatti Atlantan farmijoukkueen Chicago Wolvesin mestaruuteen ja esiintyi mallikkaasti kun pääsi pelaamaan NHL:ssä. Cassivi ja Lehtonen (jos hän saa miellyttävän sopimuksen) torjuvat todennäköisesti muualla, ellei Hnilickan sopimuksen laadinnassa tule eteen ongelmia. Cassivi torjunee farmijoukkueessa ja Lehtonen Jokereissa.

Atlantan maalivahtitilanne on kohtuullisen hyvä. Vaikkei isoja nimiä olekaan, on Hnilicka torjunut hyvin ja Lehtosella on kaikki eväät nousta erinomaiseksi maalivahdiksi. Nurminen ja Cassivi tarjoavat hyvää taustatukea ja kilpailua pelipaikoista joka pakottaa pelaajat kehittymään jotta pelipaikka ei mene alta.

» Lähetä palautetta toimitukselle