Atlanta Thrashers lähetti Petr Buzekin kotiin

NHL / Uutinen
Petr Buzekin kanssa sopimusneuvotteluissa umpikujaan ajautunut Thrashers lähetti nuoren tsekkipakin kotiin kesken vieraskiertueen. Joukkue yrittää kaupata miehen NHL-oikeudet.

Buzekin agentti lähetti viikko sitten jatkosopimusehdotuksen Atlanta Thrashersin toimitusjohtaja Don Waddellille. Sopimus olisi tullut voimaan kauden 2002-2003 jälkeen, mutta oli Waddellin mukaan kohtuuton otettaessa huomioon, että 24-vuotias Buzek pelasi pahan niskavamman takia viime kaudella vain viisi ottelua. Buzekin nykyinen sopimus tuo miehelle 500 000 dollaria.

Torstaina sopimusneuvottelut kariutuivat lopullisesti. Buzekin agentti pyysi Thrashersiä kauppaamaan Buzekin muualle. Loukkaantumisien takia vain yhdeksän ottelua tällä kaudella pelannut Buzek ilmoitti valmentajille, että hän on fyysisesti valmis pelaamaan, mutta ei henkisesti meneillään olevan sopimuskiistan takia.

GM Waddell sai tarpeekseen tänään lauantaina, ja lähetti miehen kotiin. Waddell ilmoitti samalla, että Buzek ei tule pelaamaan enää joukkueessa. Buzek nykyinen sopimus tuo miehelle 500 000 dollaria. Buzek ehti pelata NHL:ssä 63 ottelua, joissa teki 19 pistettä. Hän edusti myös Thrashersiä vuoden 2000 All-Star pelissä ja oli voittamassa samana vuonna kultaa Tsekin maajoukkueessa.

lähde: www.tsn.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle