ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Asplund uusin Lukko-hyökkääjä

LIIGA / Uutinen
Turo Asplund tasapainoilee jatkossa Lukon pelipaidassa.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
Lukko ja Turo Asplund ovat tehneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Keskushyökkääjä Turo Asplund siirtyy Lukkoon Tampereen Ilveksestä.

Jyväskyläläislähtöinen Asplund on pelannut urallaan 176 liigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteistehot 23+37=60. JYPin lisäksi keskushyökkääjä on liigatasolla edustanut Tampereen Ilvestä kaksi edellistä kautta, jolloin hänelle kertyi 100 ottelussa tehopisteet 18+30=48.

− Raumalla on hyvät mahdollisuudet menestyä. Lukko on taistellut jo monta vuotta mitaleista ja finaalipaikoista. Lisäksi joukkue ei ole muuttunut kovinkaan paljoa, riveihin on tullut muutama uusi hyvä pelimies, joten kasassa on varmasti vahva joukkue. Henkilökohtaisella tasolla Lukko tarjoaa mahdollisuuden ottaa ison roolin joukkueessa ja sen seuraavan askeleen omalla uralla, hyökkääjä kertoo.

− Turo on kokenut pelaaja, joka tulee nyt kolmanteen liigaseuraansa ja hän on tottunut pelaamaan menestyvissä joukkueissa, sillä onhan hän sekä A-nuorten että Liigan Suomen mestari sekä Mestiksen voittaja, ja kaiken lisäksi hän on pystynyt pelaamaan hyvissä joukkueissa. Nyt Turolle on tarjolla isoa roolia jälleen yhdessä Liigan menestyjäjoukkueessa ja se paikka mihin hänet on hankittu, on tuloksentekoyksikkö, Lukon päävalmentaja Risto Dufva taustoittaa sopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle