ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Asplöven nappasi myös Kauppilan

MESTIS / Uutinen
Vastikään kanadalaishyökkääjä Kory Bakerin sopimuksen julkistanut Asplöven HC on poiminut riveihinsä myös puolustaja Antti Kauppilan.

Päättyneellä kaudella Heinolan Peliittoja edustanut puolustaja Antti Kauppila, 22, on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Asplöven HC:n kanssa. Haaparantaan muuttava Kauppila takoi peliittapaidassa pelaamissaan yhteensä 50 Mestiksen runkosarja- ja pudotuskarsintaottelussa 16 (5+11) tehopistettä.

– Antti otti minuun yhteyttä ja sanoi haluvansa tulla "kotiin", joten sopimuksen tarjoaminen oli meille helppo päätös, sanoo haaparantalaisjoukkueen urheilujohtaja Per Kenttä.

Ruotsalaisia kiekkokaukaloita jo kaudella 2008–2009 Luulaja HF:n A-juniorijoukkueessa kolunnut Kauppila saa Asplövenissä seurakavereikseen kanadalaishyökkääjä Kory Bakerin sekä maanmiehensä Teemu Metson ja Antti Alamäen.

– Kauppila on nuori ja pelitaitava puolustaja, joka on kerännyt kokemusta Allsvenskania vastaavasta sarjasta Suomessa, Kenttä kommentoi.


Antti Kauppila pakittelee jatkossa Asplövenin paidassa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle